Vår butik Där du alltid är i fokus.

I vår butik hittar du ett brett utbud av exklusiva glasögon, bågar, kontaktlinser och tillbehör. Vi gör kompletta synundersökningar för både glasögon och kontaktlinser.

Vår ambition är att alla som besöker butiken ska gå härifrån med ett leende på läpparna. Därför ser vi till att det alltid finns specialister på samtliga områden så att du som kund får en behaglig och effektiv bemötande.

Som kund hos oss kan du vara säker på att de produkter som finns i vårt sortiment är det senaste på marknaden och att det vi erbjuder alltid är av högsta kvalitet. Det är vi väldigt noga med.

Vi erbjuder tre års produktgaranti på samtliga glas och bågar.

Vi på Marega.

På Marega ser vi till att du som kund alltid ska få bästa möjliga service. Därför har vi specialister på samtliga områden, så att vi kan täcka dina behov oavsett vad du efterfrågar.

Vi som jobbar här.

Ögonhälsa.

Vi har erfarenheten, utrustningen och kunskapen för att kunna erbjuda den bästa tänkbara syn- och ögonhälsoundersökningen. Utöver att mäta din syn, undersöker vi även ögontrycket, synfältet, ögats yttre samt inre struktur. I de fall du behöver ytterligare medicinsk rådgivning kan vi stolt rekommendera Sydsveriges mest framstående ögonspecialister.

Vår verkstad.

På Marega Optik har vi vår egen verkstad där vi utför traditionella verkstadsarbeten som lödning, handslipning, reparationer och polering av bågar.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.