Glasögon Mer än bara god syn.

Att bära glasögon handlar om mer än bara god syn. Det är en stilfråga och ett sätt att uttrycka sig. Det förstår vi och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt.

Utöver de rent tekniska aspekterna som hjälper våra kunder att se bra, har vi förfinat konsten att se bra ut. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa märkesbågar som vi kombinerar med det bästa glaset på marknaden.

Vi erbjuder tre års produktgaranti på samtliga glas och bågar.

Glas

ZEISS anpassar glasen exakt efter dina ögon för en perfekt syn på alla avstånd. Ju mer glaset anpassas efter dina individuella egenskaper desto bättre blir din synkomfort – och din livskvalitet. Glasen korrigerar alla typer av synfel och ger dig ett skarpt seende i alla områden. Det är de små detaljerna som gör hela skillnaden.

Precisionsglas är lika viktiga i filmvärlden som när du väljer glasögon. Ända sedan Carl Zeiss öppnade sin ateljé för finmekanik och optik i den tyska staden Jena 1846, har de varit kända för sin kvalitet. ZEISS tillverkar glas med extrem klarhet och briljans – och lika individuella som dina ögon.

Bågar.

Vårt utbud av bågar sträcker sig från välkända varumärken till småskaliga tillverkare. Genom att använda material som exempelvis titan, aluminium, trä, kolfiber och ädelmetaller, kan vi säkerställa att bågarna du köper hos oss alltid är av högsta kvalitet.Ingen människa är den andra lik, därför köper vi in bågar för alla typer av ansikten. I butiken hjälper vi dig att hitta den perfekta bågen utifrån ditt unika utseende.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.